An Action for… – en skräddarsydd Aktion

Ett museum, ett bröllop, ett kulturhus, en bar, företagets 30-årsjubileum, ett badrum, en trappa till ett trasigt hus… åh, eller kanske andra våningen i ditt hus?

Har du någonsin funderat på hur en föreställning skulle se ut på en särskild plats?

Var skulle du vilja se en föreställning ske? ReAct! kommer att ge dig chansen att upptäcka exakt hur en föreställning ser ut där du vill. Vi skapar en specifik Aktion för din plats eller event. Kreativitet är den enda begränsningen!

Med vårt koncept “An Action for…” förvandlar vi vilket utrymme som helst till en plats av förunderliga överraskningar och oväntade bilder. Med hjälp av dans, teater och cirkus kommer vi att upptäcka, leka och skapa med det en specifik plats har att ge.

Vi utforskar och ifrågasätter hur folk beter sig och rör sig på den utvalda platsen, och denna sociala koreografi blir startpunkten i vårt skapande. Vi utforskar rummets fysiska aspekter, stort eller litet, platt eller lutande, tomt eller fullpackat, och vi komponerar en skräddarsydd Aktion anpassad efter arkitekturen och färgad av sociala regler.

“An Action for…” skapar nya och oväntade minnen på en plats eller ett event som varar länge efter föreställningens slut. På ett lekfullt och interaktivt sätt, utan att blockera rummets naturliga användande eller flöde uppmärksammar vi saker som är närvarande med ibland dolda. En nypa surrealism i en mycket verklig situation.

Vilken plats vill du belysa med ett unikt event? Har du någonsin sett det på det här sättet?

“An Action for…” är en föreställning av ReAct! där vi utforskar de fysiska och sociala aspekterna av en plats/ett rum. Varje föreställning är unik då den är ett resultat av en kort skapandeperiod på den faktiska platsen.

Föreställningens och skapandeperiodens längd varierar med hänsyn till arrangörens behov och önskemål.

Andra Aktioner